x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul Ungariei: Trump nu va da nici un ban Ucrainei

Premierul Ungariei: Trump nu va da nici un ban Ucrainei

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   19:00
Premierul Ungariei: Trump nu va da nici un ban Ucrainei

Donald Trump nu va da nici un ban Ucrainei, a spus premierul Ungariei Viktor Orban. Cei doi lideri s-au întâlnit vineri în SUA. Donald Trump este foarte aproape de a deveni candidatul Partidului Republican pentru cursa prezidențială din SUA.

Donald Trump nu va finanța lupta Ucrainei împotriva invaziei Rusiei dacă va fi ales din nou președinte al SUA, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

„Nu va da un ban în războiul Ucraina-Rusia. De aceea războiul se va termina", a spus premierul Orban după întâlnirea cu Trump în Florida, potrivit BBC.

Fostul președinte american a promis că va pune capăt războiului „în termen de 24 de ore” dacă va fi ales, dar nu a oferit detalii. Informația a fost confirmată și de Orban.

„Este evident că Ucraina nu poate rezista pe picioarele ei. Dacă americanii nu dau bani și arme, împreună cu europenii, atunci războiul s-a terminat. Și dacă americanii nu dau bani, europenii singuri nu pot finanța acest război. Și atunci războiul s-a terminat”, a declarat Orban pentru canalul de televiziune M1 din Ungaria.

Donald Trump nu a comentat public interviul lui Orban.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Viktor Orban ucraina