x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un american și-a uitat bebelușul în mașina supraîncălzită de soare. Ce a făcut bărbatul când și-a amintit de copil

Un american și-a uitat bebelușul în mașina supraîncălzită de soare. Ce a făcut bărbatul când și-a amintit de copil

23 Iun 2016   •   12:49
Un american și-a uitat bebelușul în mașina supraîncălzită de soare. Ce a făcut bărbatul când și-a amintit de copil

Un bărbat din Texas este acuzat că a provocat moartea fiicei sale în vârstă de şase luni, după ce a uitat-o într-un automobil supraîncălzit iar după ce și-a adus aminte de copil l-a pus într-un frigider.

Michael Thedford, un şomer în vârstă de 33 de ani, profesor de liceu, a fost arestat în Collin County, lângă Dallas.

El a fost acuzat de omor prin imprudenţă şi eliberat pe cauţiune. În conformitate cu o cauză probabilă, el a lăsat la creşă alţi doi copii, în vârstă de trei şi respectiv cinci ani, dar la înapoierea acasă a uitat-o pe fiica lui de şase luni în partea din spate a maşinii, intrând în casă şi adormind.

 Soţia lui era la locul ei de muncă, la momentul incidentului, potrivit poliţiei.

Aproximativ patru ore mai târziu bărbatul a descoperit-o pe fiica lui într-o stare dificilă, în scaunul de siguranţă destinat copiilor. El a scos-o, a aşezat-o într-un frigider "pentru o perioadă nedeterminată de timp" şi a sunat la numărul de urgenţă 911, a declarat acesta.

Mai târziu el a pus copilul pe podeaua din bucătărie şi a încercat manevre de resuscitare cardiopulmonară înainte de sosirea echipajului de intervenţie.

El a declarat ca fiica lui era rigidă şi "fierbinte ca o cărămidă", atunci când a găsit-o în vehicul. Temperatura exterioară era în momentul respectiv de aproximativ 32 de grade Celsius, precizează agenţia Reuters. AGERPRES

×