x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat este căutat de Paza de Coastă americană, după ce a căzut din avion în Oceanul Atlantic. Cum a fost posibil

Un bărbat este căutat de Paza de Coastă americană, după ce a căzut din avion în Oceanul Atlantic. Cum a fost posibil

15 Noi 2013   •   15:29
Un bărbat este căutat de Paza de Coastă americană, după ce a căzut din avion în Oceanul Atlantic. Cum a fost posibil

Un bărbat a căzut dintr-un avion uşor, joi după-amiază, în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului american Florida, echipajele Pazei de Coastă americane reluând căutarea acestuia vineri dimineaţă.

Pilotul unui avion uşor de tip Piper PA-46 a sesizat autorităţile americane joi după-amiază, anunţând că, la altitudinea de aproxiamtiv 700 de metri, pasagerul pe care îl transporta a căzut după deschiderea inopinată a unei uşi a aparatului. Bărbatul a căzut în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului Florida, relatează presa americană, potrivit Mediafax.

Acest tip de avion uşor are cinci locuri, însă pilotul a declarat că în aparat se afla, în afară de el, un singur pasager.

Zborul era autorizat, iar aparatul avea reviziile tehnice valabile.

Potrivit postului de televiziune WBOC 16, incidentul a avut loc la aproximativ 15 kilometri sud-est de aerodromul Kendall-Tamiami, situat în apropiere de Miami, bărbatul căzând în Oceanul Atlantic.

×