x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bebeluş de o lună a fost pus la vânzare pe eBay la preţul de 5 000 de euro

Un bebeluş de o lună a fost pus la vânzare pe eBay la preţul de 5 000 de euro

14 Oct 2016   •   10:33
Un bebeluş de o lună a fost pus la vânzare pe eBay la preţul de 5 000 de euro
Sursa foto: Picture: CEN / EBay

O fetiţă în vârstă de o lună a fost pusă spre vânzare pe site-ul eBay, împreună cu o varietate de poze cu bebeluşul în timp ce doarme şi este îmbrăcat cu diverse ţinute. Poliţia investighează cazul fetiţei pe nume Maria, care costă în jur de cinci mii de euro, 4 510 de lire mai exact.

Conform anunţului, care a fost dat jos de pe site de conducere la o jumătate de oră după postare, Maria trăieşte în oraşul Duisburg din statul North Rhine-Westphalia, din vestul Germaniei. Titlul anunţului suna în felul următor: „Copil de 40 de zile pe nume Maria, spre vânzare”. Fotografiile care însoţeau anunţul, înfăţişau bebeluşul brunet purtând diverse pijamale.

CLICK VEZI GALERIA FOTO

Notificarea neobişnuită de pe eBay a ajuns virală pe reţelele de socializare şi pe forumuri, unde oamenii scriau că sunt îngrijoraţi pentru sănătatea copilului şi revoltaţi că cineva ar putea fi în stare de asemenea fapte.

Nu este sigur încă dacă aceasta este o glumă sau dacă, într-adevăr, vânzătorul vrea să scoată bani de pe urma bebeluşului. Purtătorul de cuvânt al eBay, Pierre Du Bois a declarat că imediat ce au văzut postarea respectivă, au şters-o şi au anunţat autorităţile, dând toate informaţiile posibile. „eBay are de suferit de pe urma celor care vor să facă glume proaste sau să fraudeze utilizatorii. Avem o echipă specială care se ocupă de urmărirea acestor anunţuri şi care le elimină imediat”, a adăugat Du Bois, citat de metro.co.uk.

Citeşte şi Pedepse dublate pentru cei care își agresează copii și soțiile

×
Subiecte în articol: ebay copil de vanzare bebelus