x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un judecător american a ordonat publicarea rezultatelor autopsiei lui Bobbi Kristina Brown

Un judecător american a ordonat publicarea rezultatelor autopsiei lui Bobbi Kristina Brown

04 Mar 2016   •   15:11
Un judecător american a ordonat publicarea rezultatelor autopsiei lui Bobbi Kristina Brown

Un judecător din Georgia a ordonat autorităţilor din acest stat american, joi, să facă publice rezultatele autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houston şi Bobby Brown, informează Reuters.
Bobbi Kristina Brown a murit în iulie 2015 la vârsta de 22 de ani, după ce a petrecut mai multe luni în comă. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, fără să reacţioneze la stimulii externi, în cada din reşedinţa ei din Atlanta, în ianuarie 2015.

Medicii legişti din Fulton County au spus că aşteaptă un ordin judecătoresc înainte să facă publice rezultatele autopsei, iar acest lucru nu se va întâmpla înainte de ziua de vineri.

Procuratura americană s-a opus publicării rezultatelor autopsiei, considerând că acestea vor compromite o anchetă în desfăşurare şi care vizează circumstanţele în care a murit Bobbi Kristina Brown.

În august 2015, fondul care administrează averea lui Bobbi Kristina Brown a deschis un proces împotriva iubitului acesteia, Nick Gordon, pe care l-a acuzat de crimă. Un purtător de cuvânt al lui Gordon a spus că acest proces este ”calomniator şi lipsit de temei”.

Henry Newkirk, judecător la Tribunalul Superior din Fulton County, a dezvăluit pentru Reuters că a deschis raportul autopsiei lui Bobbi Kristina Brown, joi.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreaţă aspirantă şi singurul copil a cântăreţei Whitney Houston. Moartea ei s-a produs la trei ani după decesul mamei sale celebre, care a fost găsită înecată în cadă, într-un hotel din Beverly Hills. Whitney Houston a murit în 2012, la vârsta de 48 de ani, iar decesul ei a fost cauzat de abuzul de cocaină şi o afecţiune cardiacă.

Sursa: News.ro

×
Subiecte în articol: bobbi kristina brown