x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un roman de 17 ani a provocat un GRAV accident auto: victima este o cunoscuta prezentatoare TV, sotia unui mare fotbalist

Un roman de 17 ani a provocat un GRAV accident auto: victima este o cunoscuta prezentatoare TV, sotia unui mare fotbalist

16 Sep 2015   •   22:04
Un roman de 17 ani a provocat un GRAV accident auto: victima este o cunoscuta prezentatoare TV, sotia unui mare fotbalist
Sursa foto: captura video gazzetta.it

Fostul mare fotbalist chilian Ivan Zamorano şi soţia sa, modelul Maria Albero, au avut un accident de circulaţie provocat de un şofer român, pe un bulevard al capitalei Argentinei, Buenos Aires, informează cotidianul chilian La Cuarta.

Zamorano, fostul atacant al lui Real Madrid şi Inter Milano, se afla în vacanţă împreună cu soţia, care este argentiniană. Maşina condusă de Zamorano, un Citroen DS 3, a fost izbită de un Volkswagen Passat care a trecut pe roşu. Autoturismul în care erau fostul jucător şi soţia lui s-a răsturnat. La volanul maşinii care a produs accidentul se afla un român, în vârstă de numai 17 ani.


Zamorano s-a ales cu răni uşoare. Mai grave au cele suferite de Maria Albero, care a fost transportată cu elicopterul într-un spital din Buenos Aires. Maria Albero, soţia lui Zamorano, este model şi prezentatoare TV.

"Soţia lui Zamorano a suferit un politraumatism, dar acum este bine. Este cu totul în afara oricărui pericol", a declarat medicul Alberto Crescenti, de al serviciul de urgenţă al capitalei Argentinei.

Ulterior, Zamorano a dat publicităţii un comunicat de presă în care afirmă, printre altele, că "în ciuda gravităţii accidentului, nu au fost urmări grave nici pentru noi, nici pentru şoferul automobilului care ne-a lovit".  

Agerpres

×
Subiecte în articol: sccident Ivan Zamorano