x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Uram să fac asta, dar nu am avut de ales". Secretul din trecut care i-a distrus cariera politică

"Uram să fac asta, dar nu am avut de ales". Secretul din trecut care i-a distrus cariera politică

24 Apr 2013   •   09:38
"Uram să fac asta, dar nu am avut de ales". Secretul din trecut care i-a distrus cariera politică
Linda Fondren, care candidează la primăria din Vicksburg, Mississippi, a fost nevoită să recunoască un secret din trecutul ei care îi va compromite probabil orice şansă de a câştiga alegerile.

Linda a recunoscut că a fost prostituată timp de 30 de ani şi că în acest fel s-a cunoscut cu actualul ei soţ, care îi fusese client. “Ştiam că la un moment dat se va afla totul despre mine”, a declarat ea pentru Huffington Post.

Confesiunea vine după câteva săptămâni în care presa locală scrisese despre posibila ei legătură cu un bordel legal din Nevada, numit Sagebrush Ranch.

Linda spune că nu este mândră de meseria pe care a avut-o, dar că trebuia să se întreţină singură, după ce mama ei a murit, iar ea a rămas însărcinată la vârsta de numai 14 ani. “Uram ceea ce trebuia să fac”, spune ea, precizând că nu militează pentru legalizarea prostituţiei.

După ce a renunţat la această activitate, Linda Fondren a devenit cunoscută în special prin campaniile ei împotriva obezităţii.



×