x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Verona - Un român a ucis un cuplu de italieni

Verona - Un român a ucis un cuplu de italieni

25 Apr 2008   •   00:00

Un român a mărturisit că a omorât un cuplu de italieni pentru care lucra, în Lugagno di Sona, în apropiere de Verona, informează La Stampa.



Un român a mărturisit că a omorât un cuplu de italieni pentru care lucra, în Lugagno di Sona, în apropiere de Verona, informează La Stampa.

Bărbatul se numeşte Claudiu Stoleru, are 20 de ani şI se pare că se stabilise de câteva luni la Verona, unde lucra ca şI pictor de interioare.
Româul a fost prins de carabinieri în timp ce încerca să fugă într-o altă localitate. Pe parcursul interogatoriului, bărbatul a mărturisit că el i-a omorât pe cei doi, după o ceartă violentă cu bărbatul.

Stoleru obişnuia să lucreze în casa soţilor Luigi Meche (68 de ani) şI Lucia Rambaldo (58 de ani). Tnârul le-a pus anchetatorilor că italianul îi făcea de mult avansuri sexuale şI că miercuri a fost mai insistent ca oricând.

Corpul italianului a fost descoperit joi dimineaţă, în garajul locuinţei. Avea mâinile legate şi era ascuns sub câteva cartoane. Corpul italiancei a fost găsit în pat. Femeia era dezbrăcată. Soţii au fost ucişicu lovituri în zona capului. Anchetatorii spun că nu au găsit încă arma crimei.

×
Subiecte în articol: diaspora