x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Tunel secret pentru transportul de droguri între SUA și Mexic, aflat sub un KFC

VIDEO. Tunel secret pentru transportul de droguri între SUA și Mexic, aflat sub un KFC

24 Aug 2018   •   16:02
VIDEO. Tunel secret pentru transportul de droguri între SUA și Mexic, aflat sub un KFC

Autoritățile din SUA au descoperit un tunel secret pentru transportarea drogurilor care se întinde de la un fost KFC din Arizona până în Mexic, notează BBC

Tunelul, cu o lungime de 180 de metri, se întinde din subsolul unui fost restaurant KFC din San Luis, trece pe sub graniță și ajunge până într-o casă din San Luis Rio Colorado. 
Autoritățile au făcut descoperirea săptămâna trecută și l-au arestat pe bărbatul din Arizona care a construit tunelul. Aceștia au devenit alerți în privința unui astfel de tunel după ce suspectul, Ivan Lopez, a fost tras pe dreapta de polițiști, potrivit KYMA News. 
În timpul unui control efectuat de polițiști pe drumurile publice, câinii special antrenați au condus ofițerii către două containere de narcoice grele, cu o valoare de 1 milion de dolari, aflate în camionul lui Ivan Lopez. Anchetatorii au spus că cele două containere conțineau peste 118 kilograme de metamfetamină, 6 kilograme de cocaină, 3 kilograme de fentanil și 19 kilograme de heroină.
Tunelul a fost săpat la o adâncime de circa 6,5 metri, pe o lungime de 180 de metri. Pereții au fost căptușiți cu scânduri de lemn. Deschiderea tunelului este de 21 de metri, iar autoritățile cred că traficanții foloseau frânghii pentru a lua drogurile din tunel. 

×