x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Voronin i-a arătat lui Putin rezervele sale de murături

Voronin i-a arătat lui Putin rezervele sale de murături

18 Noi 2008   •   00:00

Premierul rus, Vladimir Putin, s-a aflat, la sfârşitul săptămânii trecute, la reşedinţa preşedintelui moldovean de la Holercani, unde Vladimir Voronin i-a arătat pivniţele în care îşi păstrează butoaiele cu vin, dar şi borcanele cu murături, a relatat DECA-press, citată de Agerpres.



După încheierea reuniunii de la Chişinău a şefilor de Guvern din statele CSI, Putin a mers, vineri seară târziu, la reşedinţa lui Voronin de pe malul Nistrului, dar despre această vizită s-au aflat foarte puţine detalii. Doar în imaginile difuzate sâmbătă de televiziunea publică "Moldova 1" s-a văzut că Voronin i-a arătat lui Putin colecţia sa de maşini şi motociclete.

În cadrul vizitei sale la Chişinău, prima după şase ani, fostul lider de la Kremlin a mers şi în beciurile de la Cricova şi de la Condriţa, unde a stat mai mult decât la discuţii oficiale", scria luni ziarul Timpul de la Chişinău. Ce au vorbit nu se ştie, dar, potrivit unui oficial rus, discuţiile au vizat şi "ceva similar Planului Kozak". Acesta prevedea federalizarea Republicii Moldova şi Voronin l-a respins în 2003, în urma presiunilor externe.

×
Subiecte în articol: externe