x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Anchetă DIICOT la Spitalul Județean de Urgență Pitești! Au dispărut cantități importante de Fentanil din farmacia spitalului

Anchetă DIICOT la Spitalul Județean de Urgență Pitești! Au dispărut cantități importante de Fentanil din farmacia spitalului

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   12:15
Anchetă DIICOT la Spitalul Județean de Urgență Pitești! Au dispărut cantități importante de Fentanil din farmacia spitalului

Directorul Spitalului Județean de Urgență Pitești a sesizat organele de anchetă cu privire la dispariția unor medicamente deosebit de puternice din unitatea medicală, conform Antena 3.

„Este o anchetă în desfășurare și sunt foarte multe persoane care au fost și care vor fi în continuare audiate de DIICOT.

Cei de la Combaterea Criminalității Organizate au preluat această anchetă, după ce conducerea spitalului a aflat că lipsesc din farmacia unității medicale cinci cutii din această substanță.

Vorbim, în total, de 25 de fiole, care în mod normal sunt folosite în secția de Anestezie-Terapie intensivă.

Cea care a sesizat dispariția este farmacista șefă. Este vorba despre o persoană care, la acest moment, nu mai ocupă funcția respectivă.

Ea era numită temporar. Nu se știe dacă faptul că ea nu mai ocupă această funcție are vreo legătură cu ancheta care se derulează în legătură cu lipsa acestor medicamente.

Din păcate, în zona în care erau păstrate aceste fiole nu existau, se pare, camere de supraveghere", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

 

Cazul a fost preluat de DIICOT. Conform sursei citate, angajații au descoperit că din farmacia spitalului lipsesc cantități importante dintr-un medicament cunoscut ca fiind utilizat de narcomani, anume Fentanil.

Anchetă DIICOT într-un spital din Pitești. Mai multe medicamente folosite ca drog au dispărut din farmacia unității medicale

×