x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Crima din Arad. Tatăl vitreg al fetiței ucise a primit 18 ani de închisoare. Daune morale de 1,5 milioane de euro

Crima din Arad. Tatăl vitreg al fetiței ucise a primit 18 ani de închisoare. Daune morale de 1,5 milioane de euro

21 Mar 2022   •   16:27
Crima din Arad. Tatăl vitreg al fetiței ucise a primit 18 ani de  închisoare. Daune morale de 1,5 milioane de euro

Daune morale de 1,5 milioane de euro trebuie să plătească criminalul fetiței în vârstă de 6 ani din Arad. Evenimentul a avut loc în toamna anului trecut, când tatăl vitreg a omorât copilul în apartamentul unde locuiau și apoi i-a dat foc lângă un cimitir.

Bărbatul are 23  de ani și a primit o sentință de 18 ani de închisoare pentru faptele comise. Hotărârea nu este definitivă.

"Decizia este pe fond și ne asteptăm să NU mai fie contestată. Tatăl, pe care l-am reprezentat, își caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropata fetița lui fiindca inițial nu-și daduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad", spune Adrian Cuculis, avocatul tatălui natural al fetiței.

Crima a avut loc în toamna anului trecut. După ce inițial tatăl vitreg a negat că el ar fi autorul, acesta și-a schimbat apoi declarația. El a spus că a rămas acasă cu fetița de 6 ani și cu fratele acestuia, în vârstă de 3 ani, în timp ce mama se afla la maternitate pentru nașterea celui de-al treilea copil. 

Bărbatul a declarat că a omorât fetița lovind-o cu capul de  perete, fiind supărat că nu-l lăsa în pace, voind să se joace. Când s-a apropiat de fetiță a constatat că nu are puls, s-a speriat și a vrut să scape de cadavru punându-l într-un geamantan. S-a urcat apoi într-un taxi și a mers în zona cimitirului, lăsând trupul copilului într-o zonă cu vegetație, după care a plecat, negând că  el ar fi incendiat trupul. Acesta a consumat droguri înainte de săvârșirea faptei. Când mama s-a întors acasă, el i-ar fi spus că fetița se află la o vecină. 

 

 

×
Subiecte în articol: arad crima daune