x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat mortal fratele

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat mortal fratele

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2023   •   15:15
Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat mortal fratele
Sursa foto: Hepta

Un bărbat și-a înjunghiat duminică fratele cu un cuțit în coapsa piciorului stâng, iar din cauza hemoragiei acesta a murit. Magistrații Tribunalului Harghita au decis luni arestarea preventivă a suspectului.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita a dispus duminică punerea în mișcare a acțiunii penale și a luat măsura reținerii față de un inculpat cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului.

Conform Parchetului, duminică dimineața, într-o locuință din Miercurea Ciuc a avut loc un scandal pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, în timpul căruia autorul l-a atacat cu un cuţit pe fratele său de 31 ani, provocându-i leziuni la nivelul coapsei piciorului stâng. Acestea au dus la decesul victimei datorită hemoragiei externe produsă prin secţionarea pachetului vasculo-nervos femural stâng şi a muşchilor la nivelul coapsei stângi.

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Harghita a admis luni propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita și Inspectoratul de Poliție al Județului Harghita – Serviciul de Investigații Criminale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat arest înjunghiat frate