x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul care a turnat benzină peste concubina sa, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a turnat benzină peste concubina sa, arestat pentru 30 de zile

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2023   •   20:30
Bărbatul care a turnat benzină peste concubina sa, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul cercetat de poliţiştii ilfoveni după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, ar fi turnat benzină peste concubina sa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Buftea.

"În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptelor investigate. În cursul zilei de joi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanţa de judecată, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, faţă de acesta", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Pe data de 10 mai, în jurul orei 1,46, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, oraşul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti care l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor sesizate la imobilul unde acesta locuia din comuna Dascălu şi l-au condus la sediul Poliţiei Otopeni pentru cercetări.

"În cauză a fost deschis dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la distrugere prin incendiere, violare de domiciliu şi violenţă în familie", arată IPJ Ilfov

×
Subiecte în articol: bărbat benzina concubină arestat