x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cinci bărbați, îmbrăcați în femei, atrăgeau clienți pentru servicii sexuale și îi tâlhăreau

Cinci bărbați, îmbrăcați în femei, atrăgeau clienți pentru servicii sexuale și îi tâlhăreau

de Redacția Jurnalul    |    28 Mar 2024   •   20:22
Cinci bărbați, îmbrăcați în femei, atrăgeau clienți pentru servicii sexuale și îi tâlhăreau

Cinci bărbați a fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Capitală, după ce, îmbrăcați în femei, ar fi atras clienți pentru servicii sexuale, pe care i-ar fi tâlhărit.

Poliţiştii de la Secția 14 Poliție din Capitală au făcut miercuri trei percheziții domiciliare și au dus la audieri opt persoane, în București și județul Ilfov, într-un dosar penal de furt calificat, tentativă la tâlhărie calificată, tăinuire și proxenetism, creând astfel victimelor un prejudiciu de peste 33.000 de lei.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, din noiembrie 2023 până în prezent, mai mulți bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, ar fi atras în locuințele pe care le aveau închiriate în Capitală, persoanele vătămate.

„Totodată, bărbații în cauză, deghizați în femeie, ar fi profitat de neatenția victimelor și ar fi sustras mai multe sume de bani, precum și mai multe bijuterii din metal prețios și un telefon mobil. De asemenea, la data de 23 februarie 2024, după ce ar fi prestat serviciile solicitate de victimă, unul dintre bănuiți ar fi pătruns, fără drept, în locuința acesteia, situată în județul Ilfov și prin violență fizică, ar fi încercat să-i sustragă o altă sumă de bani, împreună cu un bărbat în vârstă de 26 de ani”, transmite Poliția Capitalei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Persoanele bănuite au fost duse la sediul subunității de poliție, în vederea audierii. Astfel, cinci bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

 

×
Subiecte în articol: barbati talharie servicii sexuale