x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dosarul lui Mario Iorgulescu, trimis la rejudecare

Dosarul lui Mario Iorgulescu, trimis la rejudecare

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2024   •   16:15
Dosarul lui Mario Iorgulescu, trimis la rejudecare

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, recursul în casație formulat de Mario Iorgulescu la sentința de 13 ani și 8 luni de închisoare. Dosarul e trimis la rejudecare. Fiul lui Gino Iorgulescu primise condamnare după ce ar fi ucis un tânăr când conducea drogat și beat.

„Admite recursul în casaţie declarat de inculpatul Iorgulescu Gino - Mario împotriva deciziei penale nr. 1485/A din 18 octombrie 2023, pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti – Secția a II-a Penală în dosarul nr. 20691/3/2020 (892/2023). Casează, în parte, decizia penală atacată, numai în ce privește pe inculpatul Iorgulescu Gino - Mario și trimite cauza la rejudecare de către instanța de apel, Curtea de Apel București”, se arată în sentința Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti îl condamnaseră pe Mario Iorgulescu la 13 ani şi 8 luni de închisoare în dosarul accidentului din 2019.

Decizia era definitivă.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia un tânăr a murit. Acesta nu a oprit la semafor şi a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deşi limita legală era 50 de kilometri pe oră.

(sursa: Mediafax)

×