x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Material lemnos transportat fără documente de provenienţă, în Prahova, confiscat de poliţişti

Material lemnos transportat fără documente de provenienţă, în Prahova, confiscat de poliţişti

10 Aug 2016   •   22:40
Material lemnos transportat fără documente de provenienţă, în Prahova, confiscat de poliţişti
Sursa foto: Foto - ARHIVA: monitorulcj.ro

Poliţiştii au confiscat miercuri, în Prahova, mai multe cantităţi de material lemnos şi mijloace de transport auto şi hipo de la persoane care nu deţineau documente de provenienţă pentru astfel de transporturi, fiind aplicate totodată sancţiuni contravenţionale, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Conform IPJ Prahova, poliţiştii din Azuga au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţe 112 că pe drumul forestier Valea Cazacului se efectuează un transport de material lemnos. "În baza sesizării, poliţiştii au identificat un bărbat din comuna Ariceştii Rahtivani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,3 metri cubi material lemnos pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Materialul lemnos şi autoutilitara au fost confiscate, iar persoana sancţionată cu o amendă de 2000 de lei", se arată în comunicatul de presă.

Şi poliţiştii din Plopeni au depistat un bărbat din comuna Dumbrăveşti, în timp ce încărca material lemnos într-un atelaj hipo. Cantitatea de material lemnos de 0,4 metri cubi şi atelajul hipo au fost confiscate şi lăsate în custodia pădurarului de la Ocolul Silvic Slănic, iar bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei.

Alţi doi bărbaţi care transportau cu căruţele totalul de 0,65 metri cubi de lemne pentru care nu deţineau documente de provenienţă au fost depistaţi de poliţişti ai Secţiei Rurale nr.8 Bălţeşti, pe drumul de exploatare petrolieră din zona "Poduri". Ei au fost sancţionaţi contravenţional, iar materialul lemnos, cele două atelaje hipo şi harnaşamentele au fost confiscate.

Sursa: AGERPRES

×