x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nicușor Constantinescu, audiat la DNA Constanța într-un dosar legat de Herghelia Mangalia

Nicușor Constantinescu, audiat la DNA Constanța într-un dosar legat de Herghelia Mangalia

16 Dec 2020   •   12:07
Nicușor Constantinescu, audiat la DNA Constanța într-un dosar legat de Herghelia Mangalia
Sursa foto: Hepta

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost audiat, miercuri, la DNA Constanța, într-un dosar legat de Herghelia Mangalia.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a făcut anunțul privind acțiunea procurorilor pe contul său de Facebook, marți, 15 decembrie.

„Mâine, 16.12.2020, ora 10:00, dunt chemat (fără citație) la audieri, la DNA Constanța, în dosarul 176/P/2017 Herghelia Mangalia! Invit cu această ocazie toată presa și lumea interesată de aceste abuzuri! De aproximativ șase luni, dei de la Luju, Antena 3 și Realitatea Plus încearcă să mă intervieveze la Penitenciarul Poarta Albă, însă conducerea penitenciarului invocă virusul SARS CoV-2! P.S Se pare că la DNA Constanța nu există coronavirus!”, a scris Nicușor Constantinescu, pe Facebook.

Constantinescu a declarat jurnaliștilor la intrarea în sediul DNA Constanța că acest dosar a fost făcut de Poliția Politică DNA – SRI.

„E aceeași Poliție Politică SRI – DNA din 2009 – 2020. Dosarul e 176. Apare raportul CSM cu Poliția Politică de la Constanța în care ținta sunt eu, ca președinte al Consiliului Județean, Radu Mazăre, iar executanții sunt dânșii, procurorii DNA și ofițerii SRI”, a afirmat acesta.

Nicușor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare penale.

×