x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Zeci de percheziții în Galați și Vrancea la dealeri de droguri. Doza, între 100 și 400 de lei

Zeci de percheziții în Galați și Vrancea la dealeri de droguri. Doza, între 100 și 400 de lei

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   22:00
Zeci de percheziții în Galați și Vrancea la dealeri de droguri. Doza, între 100 și 400 de lei

Zeci de percheziții au loc marți în județele Galați și Vrancea la persoane acuzate de trafic de droguri și deținere în scop de consum. O doză era vândută către consumatori cu prețuri între 100 și 400 de lei.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT din Galați și Vrancea, fac 49 de percheziții domiciliare, în județele Galați și Vrancea, în două cauze penale vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, respectiv constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.

Astfel, în prima cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii dIICOT Galați, fac 5 percheziții domiciliare, iar, din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC) către diverși consumatori, cu prețuri cuprinse între 100 și 400 de lei.

De asemenea, în cea de a doua cauză, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT Vrancea, fac 34 de percheziții domiciliare, iar, din cercetări a reieșit că, în luna iunie 2023, în municipiul Focșani, ar fi fost constituit un grup infracțional organizat, în scopul săvărșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat că membrii grupului ar fi achiziționat, în mod repetat, droguri de mare risc, de la persoane din județul Galați, în vederea comercializării ulterioare.

Potrivit anchetatorilor, membrii grupului ar fi efectuat schimburi de droguri cu dealeri din județul Galați, furnizând tablete de ecstasy și cantități de MDMA, pentru doze de 3-CMC.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: perchezitie dealer drog