x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Principalul suspect în cazul înjunghierii baschetbaliştilor americani, interlopul "Dasaev", s-a predat

Principalul suspect în cazul înjunghierii baschetbaliştilor americani, interlopul "Dasaev", s-a predat

17 Sep 2018   •   11:26
Principalul suspect în cazul înjunghierii baschetbaliştilor americani, interlopul "Dasaev", s-a predat

Principalul suspect privind atacul asupra celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul Brăilei, interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub porecla de "Dasaev", s-a predat în urmă cu câteva minute. 

"S-a predat direct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, nu s-a predat la poliţie. În momentul de faţă, colegii mei s-au dus la Parchet", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. 

Interlopul "Dasaev" a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol şi este recunoscut pentru fapte extrem de violente. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, "Dasaev" s-a predat şi susţine că este, de fapt, victimă în acest caz. 

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi sâmbătă noaptea la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă şi Joseph McClain, de 25 de ani. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Daniel Gabriel Husein dasaev interlop