x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii DNA ridică documente de la sediul PSD Ploieşti, inclusiv adeziuni ale deputaţilor Sava şi Ghiţă

Procurorii DNA ridică documente de la sediul PSD Ploieşti, inclusiv adeziuni ale deputaţilor Sava şi Ghiţă

15 Apr 2016   •   18:26
Procurorii DNA ridică documente de la sediul PSD Ploieşti, inclusiv adeziuni ale deputaţilor Sava şi Ghiţă

Procurorii DNA Ploieşti ridică, vineri seară, mai multe documente de la sediul PSD din Ploieşti, printre actele solicitate numărându-se adeziuni ale deputaţilor Andrei Sava, actual membru al partidului, şi Sebastian Ghiţă, fost membru PSD.

Procurorii DNA Ploieşti se află, vineri seară, la sediul PSD Ploieşti, situat în centrul municipiului, pentru a ridica mai multe documente.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că nu este vorba despre percheziţii, ci despre solicitare de documente interne ale partidului. Printre documentele solicitate se numără adeziuni ale deputaţilor Andrei Sava, actual membru PSD, şi Sebastian Ghiţă, fost membru al partidului.

Ghiţă a demisionat din PSD în anul 2014, iar Andrei Sava, aflat la al doilea mandat parlamentar, a trecut de la PDL la PSD în timpul mandatului trecut, cel de-al doilea obţinându-l sub sigla USL.

Este pentru prima dată când numele deputatului Andrei Sava este vehiculat în legătură cu un dosar în care fac cercetări procurorii DNA.

Deputatul Sebastian Ghiţă este sau a fost cercetat în patru dosare instrumentate de DNA Ploieşti, în unele dintre acestea fiind trimis în judecată.

Sursele judiciare citate au declarat că acţiunea DNA care are loc, vineri seară, la sediul PSD Ploieşti nu vizează la acest moment modul în care a fost finanţată formaţiunea politică.

Sursa: news.ro

×
Subiecte în articol: perchezitii la dna ploiesti