x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Prostituție în Prahova și Dolj: 11 percheziții, într-un dosar de proxenetism

Prostituție în Prahova și Dolj: 11 percheziții, într-un dosar de proxenetism

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2024   •   09:50
Prostituție în Prahova și Dolj: 11 percheziții, într-un dosar de proxenetism

Polițiștii fac miercuri dimineața 11 percheziții în județele Prahova și Dolj, într-un dosar de proxenetism. Un bărbat și o femeie sunt cercetați pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două femei.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fac miercuri dimineața 11 percheziții domiciliare în municipiile Ploiești și Craiova, în orașul Boldești – Scăeni și într-o comună din județul Prahova, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2018 – 2024, persoanele cercetate, un bărbat de 36 de ani și o femeie de 25 de ani ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, în diferite locații din țară, de către două femei, în scopul obținerii de foloase materiale.

De asemenea, vor fi puse în executare mandate de percheziție domiciliară și la locuințele unor persoane care ar fi efectuat, prin diferite servicii de profil, tranzacții financiare cu sume provenite din desfășurarea activității infracționale.

La sediul poliției vor fi duse mai multe persoane, în vederea audierii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: proxenetism prahova dolj