x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții și persoane reținute într-un dosar de înșelăciune

Percheziții și persoane reținute într-un dosar de înșelăciune

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   17:45
Percheziții și persoane reținute într-un dosar de înșelăciune

Șapte mandate de percheziţie domiciliară - patru în Bucureşti, două în judeţul Galaţi şi una în judeţul Ilfov - au fost puse în executare, a anunțat, vineri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Faţă de patru persoane, trei bărbați şi o femeie, a fost dispusă măsura reţinerii.

Șapte mandate de percheziţie domiciliară - patru în Bucureşti, două în judeţul Galaţi şi una în judeţul Ilfov - au fost puse în executare joi. Este vorba despre un dosar de înşelăciune, punere în circulaţie a unui produs purtând marca identică sau similară cu o marcă înregistrată, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, a anunțat, vineri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Prejudiciul este estimat la aproximativ 30.000 de lei.

Conform sursei citate infracțiunile s-ar fi comis din iunie până acum atât în Bucureşti, cât şi în judeţul Braşov.

Din cercetări a rezultat că persoanele bănuite ar fi comandat de la un furnizor din judeţul Galaţi, contra sumei de 700 de lei, telefoane din categoria celor de tip replică, pe care, ulterior, prin intermediul unei platforme online le-ar fi vândut persoanelor vătămăte contra unor sume cuprinse între 5.000 şi 6.000 de lei.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 56 de telefoane mobile, 12 ceasuri de tip smart watch, precum şi 80 de încărcătoare.

Șapte persoane au fost duse la audieri. Faţă de patru, trei bărbați şi o femeie, a fost dispusă măsura reţinerii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: retinuti inselaciune fals