x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Şeful PÎCCJ: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta referitoare la dezinfectanţii din spitale

Şeful PÎCCJ: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta referitoare la dezinfectanţii din spitale

26 Apr 2016   •   10:00
Şeful PÎCCJ: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta referitoare la dezinfectanţii din spitale
Sursa foto: Creatas/Getty Images/Creatas RF

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat marţi că Parchetul s-a sesizat din oficiu în legătură cu ancheta privind dezinfectanţii din spitale.

"În această dimineaţă ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta desfăşurată de domnul Tolontan. Am sesizat Secţia de urmărire penală pentru constituirea unui dosar în această cauză, fapt pentru care aduc mulţumiri mass-media pentru activitatea pe care o are", a declarat Licu, la sediul CSM.

PNL a solicitat luni premierului Dacian Cioloş să sesizeze Corpul de control cu privire la dezinfectanţii utilizaţi în spitale, în urma unei anchete pe această temă publicată în mass-media.

"Am luat decizia să îi cerem prim-ministrului să sesizeze Corpul de control pe noua nenorocire pe care o anticipăm, legată de dezinfectanţii atribuiţi în spitale, care nu îndeplinesc normele de concentraţie prevăzute de lege", a spus luni copreşedintele PNL Alina Gorghiu. AGERPRES

×