x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 100.000 tigări descoperite podeaua microbuz

100.000 tigări descoperite podeaua microbuz

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   16:00
100.000 tigări descoperite podeaua microbuz

Aproape 100.000 de țigări au fost descoperite de polițiștii de frontieră din Giurgiu ascunse în podeaua unui microbuz condus de un român de 33 de ani.

Potrivit unui comunicat al Poliției de frontieră, vineri, în punctul de trecere Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean român de 33 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în podeaua autovehicului, cantitatea totală de 99.080 de țigarete, de diverse mărci, pentru care şoferul nu deţinea documente de provenienţă.

Țigări, care au o valoare de aproximativ 143.500 lei, şi microbuzul au fost indisponibilizat de către polițiști, în vederea continuării cercetării.

Faţă de şofer a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tigari podea microbuz