x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 60 de oameni, la un pas de moarte în Ocna Sibiului

60 de oameni, la un pas de moarte în Ocna Sibiului

16 Dec 2018   •   11:29
60 de oameni, la un pas de moarte în Ocna Sibiului

Cinci persoane, între care trei copii, au fost transportate cu ambulanţele, duminică dimineaţa, la spitalele din municipiul Sibiu, dintr-un bloc din Ocna Sibiului, unde au fost evacuaţi în total 60 de oameni, ca urmare a acumulării de monoxid de carbon în urma unei defecţiuni la centrala blocului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
Echipajele de la ISU au transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu doi copii cu vârstele de 2 şi 14 ani şi un adult, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Echipajul de la Ambulanţa Sibiu a adus o mamă împreună cu fetiţa ei de patru ani. Ambele sunt conştiente, stabile, a precizat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.
Cele cinci persoane locuiau în acelaşi apartament, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu.
Pompierii au evacuat toţi cei 60 de locatari pentru siguranţă.
Iniţial s-a simţit miros de gaz, dar nu a existat pericol de explozie, potrivit Cristinei Criveanu.
La blocul din Ocna Sibiului s-au deplasat echipaje de la furnizorul de gaze şi Poliţie. Poliţiştii fac cercetări pentru a vedea circumstanţele producerii incidentului, pentru ca, în funcţie de rezultatele anchetei, să se realizeze încadrarea juridică a faptei, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: scurgeri de gaze sibiu ocna sibiului