x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două autobuze s-au ciocnit în Pitești. Șoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

Două autobuze s-au ciocnit în Pitești. Șoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   17:40
Două autobuze s-au ciocnit în Pitești. Șoferii au ajuns la spital pentru îngrijiri

Două autobuze s-au ciocnit, sâmbătă, în Pitești. Șoferii, singurele persoane rănite, au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Pitești, care conducea un autobuz pe bld. Eroilor din Municipiul Pitești, la intersecția cu str. Armand Călinescu și cu str. Egalității, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii în intersecție pe fondul nerespectării semnificației semaforului electric, având culoarea roșie în funcțiune, a intrat în coliziune cu un alt autobuz, condus de un bărbat de 55 de ani, din Cocu, care se deplasa pe str. Armand Călinescu (direcția centru spre cartier Prundu)”, anunță IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, cei doi șoferi au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

×
Subiecte în articol: accident autobuze