x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Arad. Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident în Arad. Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

de Razvan Voiculescu    |    10 Dec 2022   •   20:12
Accident în Arad. Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Sursa foto: ISU Arad

Un accident grav a avut loc, sâmbătă seară, în județul Arad. Un autocar cu 33 de persoane la bord s-a răsturnat într-un șanț. A fost activat planul roșu de intervenție. Șapte persoane au ajuns la spital.

„Arad, localitatea Buteni: autocar cu 33 de ocupanți răsturnat în afara părții carosabile.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județelor Arad si Timiș a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fata locului au fost trimise 1  unitate de terapie intensivă mobilă, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 10 ambulanțe SMURD și 6 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Totodată, alte 3 autospeciale pentru transport victime multiple de la ISU Timiș au fost trimise în sprijin. 

În urma accidentului au rezultat 7 victime, 5 dintre acestea transportate la spital, conștiente. La acest moment alte 2 persoane sunt asistate medical la fața locului.

Misiunea este în dinamică”, a anunțat IGSU.

„Sâmbătă, 10 decembrie, în jurul orei 19,00, prin 112, a fost sesizat un accident rutier pe D.J. 792/C, în afara localității Buteni.

Din primele informații, este vorba de un autocar cu 33 de persoane (1 șofer și 32 de pasageri), care s-ar fi răsturnat într-un șanț. Au fost rănite ușor, din primele estimări, cinci persoane.

Autocarul este înmatriculat în județul Timiș și efectua un transport turistic.

Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului a indicat că acesta nu consumase alcool”, au spus reprezentanții IPJ Arad.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: plan rosu de interventie accident