x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Microbuz școlar cu 11 copii, implicat într-un accident

Microbuz școlar cu 11 copii, implicat într-un accident

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2024   •   19:37
Microbuz școlar cu 11 copii, implicat într-un accident

Pompierii intervin de urgență pe DN1 în zona Săliște la un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un microbuz școlar. În accident sunt implicați 11 minori și 4 adulți. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 în zona Săliște la un accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un microbuz școlar. La fața locului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal și victime multiple și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic”, anunță ISU Sibiu.

În accident sunt implicați 11 minori și patru adulți.

„Începând cu ora 18:40 a fost activat Planul Roșu de intervenție. Nu sunt persoane blocate în vehicule. În aceste momente toate persoanele au fost evaluate medical, două minore primesc îngrijiri medicale la fața locului”, transmite Slt. Andreea Ștefania.

În urma evaluării medicale, două fetițe de aproximativ opt ani vor fi transportate la CPU Luther, acestea acuza ușoare traumatisme craniene și escoriații.

Restul persoanelor implicate în accident au fost evaluate și nu au nevoie de îngrijiri medicale, acestea au refuzat transportul la spital.

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 19:34.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident copii microbuz scolar