x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în Tulcea

Accident cumplit în Tulcea

13 Feb 2022   •   15:34
Accident cumplit în Tulcea
Sursa foto: ISU Tulcea

Un copil și doi adulți au murit, duminică, după ce mașina în care se aflau, condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, a lovit un copac de pe marginea unui drum județean din Tulcea. Alți doi adulți și un alt copil au suferit răni grave și au fost duși la spital.

Potrivit Poliției Tulcea, accidentul s-a produs pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârsta de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Agighiol către Tulcea, a lovit un copac de pe marginea drumului, conform Mediafax.

În urma accidentului, a rezultat decesul a trei pasageri (doi adulți și un copil) și rănirea șoferului, a unui alt adult și a altui copil din același autoturism.

„În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru adulți și doi minori, toți bărbați. Salvatorii au acționat extragerea a doi adulți, ce prezentau semne incompatibile cu viața și a unuia dintre minori găsit în stop cardiorespirator. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul acestuia de către echipajul SAJ. Alți doi adulți și celălalt minor au transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, potrivit ISU Tulcea.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare se efectuează cercetări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident