x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu patru mașini în Neamț. Circulația în zonă este blocată

Accident cu patru mașini în Neamț. Circulația în zonă este blocată

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   18:00
Accident cu patru mașini în Neamț. Circulația în zonă este blocată
Sursa foto: Captura video Roman TV

Un accident în care au fost implicate patru mașini a avut loc marți după-amiaza pe DN 2, în județul Neamț.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 2 Roman – Fălticeni, în zona localității Tețcani, județul Neamț.

În accident au fost implicate două autoutilitare, un autoturism și un autocamion. Polițiștii au anunțat că două persoane au fost rănite, fiind asistate medical la fața locului.

Ulterior, ISU Neamț a transmis că trei persoane au rămas încarcerate, una în autoutilitară și două în autoturism. Victimele sunt un bărbat și două femei și au fost extrase de pompieri.

„O fată de 16 ani, pasageră în autoturism, prezenta semne incompatibile cu viața. O femeie de 40 de ani și doi bărbați de 20 și 48 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la CPU Roman. Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Neamț.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

Circulația în zonă este blocată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: isu neamt accident