x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cu trei autoturisme pe DN2 Buzău-Urziceni. O persoană a murit

Accident cu trei autoturisme pe DN2 Buzău-Urziceni. O persoană a murit

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   19:28
Accident cu trei autoturisme pe DN2 Buzău-Urziceni. O persoană a murit
Sursa foto: Ilustratie Jurnalul

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică pe DN2 Buzău – Urziceni, în zona localității Glodeanu din județul Buzău. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Urziceni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Bacău și alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 41 de ani, din București si un bărbat de 34 de ani, din Iași. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău și rănirea altor trei persoane, conducătorul auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani”, transmite IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează polițiștii.

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică pe DN2 Buzău – Urziceni, în zona localității Glodeanu, din județul Buzău, anunța inițial Infotrafic.

În urma coliziunii o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite.

Traficul este restricționat pe sensul către Urziceni, circulându-se alternativ, dirijat de polițiști.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident DN2