x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE. Accident grav în Argeș: O persoană a murit în urma coliziunii între trei autoturisme şi o autocisternă. Garda de Mediu spune că există pericol de poluare

UPDATE. Accident grav în Argeș: O persoană a murit în urma coliziunii între trei autoturisme şi o autocisternă. Garda de Mediu spune că există pericol de poluare

24 Ian 2020   •   12:54
UPDATE. Accident grav în Argeș: O persoană a murit în urma coliziunii între trei autoturisme şi o autocisternă. Garda de Mediu spune că există pericol de poluare
Sursa foto: Foto: Info Trafic Pitești

UPDATE Din primele informații cisterna este încărcată cu deșeuri lichide apoase, existând un risc de poluare dacă acestea ajung în pământ, potrivit reprezentanților de la Garda de Mediu, scrie Antena 3.

---------

 O persoană a murit, vineri, în urma unui accident produs pe DN 65, în localitatea argeşeană Lăngeşti, în evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme şi o autocisternă.


Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, autocisterna este încărcată cu o substanţă nepericuloasă

"Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, traficul fiind blocat pentru asigurarea intervenţiei echipajelor şi efectuarea cercetării. O persoana, pasager într-unul dintre autoturisme, nu prezintă semne vitale", precizează IPJ Argeş.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN şi două ambulanţe SMURD, dar şi mai multe autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă. De asemenea, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Conform aceleiaşi surse, în accident au fost implicate şapte persoane, una dintre ele, o femeie de 31 de ani, fiind găsită decedată.

"Echipajele SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două victime, o femeie de 45 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, şi un bărbat de 37 de ani, care prezintă dureri la partea stânga a corpului (membrul inferior şi coaste) şi suspiciuni de contuzii în zona cervicală şi lombară. Acestea sunt transportate la spital", mai precizează ISU Argeş.

Alte patru persoane au primit îngrijiri de la echipele Serviciului de Ambulanţă.

Traficul rutier între Piteşti şi Slatina a fost blocat până la finalizarea intervenţiei. Poliţiştii au început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident argeş