x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în județul Iași. Doi copii și cinci adulți au fost răniți

Accident grav în județul Iași. Doi copii și cinci adulți au fost răniți

14 Aug 2022   •   11:05
Accident grav în județul Iași. Doi copii și cinci adulți au fost răniți
Sursa foto: ISU Iași

Doi copii în vârstă de 4 și 9 ani și cinci adulți au fost răniți în urma unui accident produs duminică în județul Iași.

Potrivit ISU Iași, accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc în localitatea Moțca. Toate victimele sunt conștiente și nu au rămas încarcerate.

“Forțe de intervenție din cadrul inspectoratului intervin la un accident rutier in localitatea Motca. În urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime, toate conștiente, neîncarcerate, dintre care sunt 2 minori. La locul evenimentului rutier acționează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat și 3 ambulanțe de la SAJ. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier. Toate victimele sunt transportate la spital.” se arata intr-un comunicat al ISU Iasi.

La fața locului acționează două autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat și trei ambulanțe de la SAJ, potrivit Mediafax.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele poliției rutiere sosite la locul evenimentului rutier.


×
Subiecte în articol: accident