x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV la Vaslui: Un bărbat decedat şi unul grav rănit

Accident GRAV la Vaslui: Un bărbat decedat şi unul grav rănit

16 Sep 2015   •   09:44
Accident GRAV la Vaslui: Un bărbat decedat şi unul grav rănit
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, a murit miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe raza comunei Roşieşti, iar bărbatul de pe bancheta din dreapta, frate cu şoferul, a fost rănit.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul care conducea maşina proprietate personală a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei, şi s-a izbit violent de un pom aflat pe marginea drumului.

'Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul conducătorului auto. De asemenea, pasagerul aflat pe bancheta din faţă, un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Roşieşti, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticat cu "policontuzii prin accident rutier"', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Vaslui, care a intervenit pentru scoaterea victimei din autoturism. În cauză, poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: accident