x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN 1. Un autoturism a intrat într-un TIR. Două persoane sunt încarcerate

Accident GRAV pe DN 1. Un autoturism a intrat într-un TIR. Două persoane sunt încarcerate

10 Oct 2022   •   08:50
Accident GRAV pe DN 1. Un autoturism a intrat într-un TIR. Două persoane sunt încarcerate
Sursa foto: Ambulanța Sibiu

Doi bărbaţi sunt răniți grav după ce un autoturism a derapat și a intrat într-un TIR parcat. Accidentul a avut loc pe DN 1 Făgăraș-Sibiu, la kilometrul 278+100 de metri, la ieșire din localitatea Porumbacu de Jos, județul Sibiu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că pe DN 1 Făgăraș-Sibiu, la kilometrul 278+100 de metri, la ieșire din localitatea Porumbacu de Jos, județul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a colizionat față-spate un autotren parcat. În urma accidentului, cele două persoane din autoturism sunt încarcerate.

Circulația se desfășoară alternativ, pe un fir, estimându-se reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Cei doi bărbaţi sunt transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ SIbiu, Elena Welter.

"Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DN 1, km. 278, în afara localităţii Porumbacu de Jos. Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Sibiu, din cauze ce urmează a fi stabilite, pierde controlul direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un autotren staţionat în afara carosabilului, în loc special amenajat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului, de 46 de ani, şi a pasagerului din auto, de 49 de ani, ambii din judeţul Braşov, aceştia fiind transportaţi la spital. În zonă se circulă alternativ", a precizat reprezentanta IPJ Sibiu, Elena Welter.

Şoferul autoturismului a fost dus la spital, inconştient, în stare gravă, fiind descarcerat de cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Pasagerul din autoturism a suferit mai multe traumatisme, potrivit Ambulanţei Sibiu. 

×