x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Capitală. Șofer băut, încătușat după ce a devenit recalcitrant. A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest

Accident în Capitală. Șofer băut, încătușat după ce a devenit recalcitrant. A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest

30 Ian 2022   •   09:05
Accident în Capitală. Șofer băut, încătușat după ce a devenit recalcitrant. A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest
Sursa foto: Facebook Politia Romana

Un șofer de 33 de ani, implicat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident în Capitală, a fost încătușat de polițiști, după ce a devenit recalcitrant când i s-a cerut să fie testat cu aparatul etilotest.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule pe Bd. Ghencea la intersecție cu Str. Brașov. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, potrivit Mediafax.

La fața locului, agenții de poliție au constatat că unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice, iar la solicitarea de a fi testat cu aparatul alcooltest acesta a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și încatușat.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 33 de ani a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice și a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au organizat o acțiune pe străzile din București penru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Au fost aplicate 126 de amenzi în valoare de aproximativ 68.000 de lei și au fost întocmite 3 dosare penale, două pentrru conducere sub influența alcoolului și unul pentru conducere fără permis.

De asemenea, au fost reținute 21 certificate de înmatriculare și 6 permise de conducere.

×
Subiecte în articol: accident