x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Tulcea. Trei persoane au fost rănite

Accident în Tulcea. Trei persoane au fost rănite

de Vali Deaconescu    |    19 Mai 2023   •   18:55
Accident în Tulcea. Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Tulcea

Un accident rutier a avut loc, vineri în jurul orei 16:45, în localitatea Horia, județul Tulcea. Trei persoane au fost rănite.

„Accident rutier produs în localitatea Horia, județul Tulcea
 
   Astăzi, în jurul orei 16:45 prin apel la numărul unic de urgentă 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Horia, județul Tulcea.
   Un autoturism în care se aflau trei persoane(doi adulți și un copil) a intrat în coliziune cu un gard iar o persoană de sex  masculin, a rămas încarcerată în autoturismul avariat.
   
  Către locul indicat, s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.
  
  Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului SAJ prezent la locul evenimentului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.
  Ulterior, victima a fost preluată de către elicopterul SMURD și transportată la o unitate spitalicească.

  Celelalte două victime au fost preluate de cel de al doilea doilea echipaj  SAJ aflat la fața locului, persoana de sex feminin fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea”, potrivit ISU Tulcea.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident isu tulcea