x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și doi răniți în Arad, după ce o mașină a lovit un copac

Un mort și doi răniți în Arad, după ce o mașină a lovit un copac

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   12:00
Un mort și doi răniți în Arad, după ce o mașină a lovit un copac

Un bărbat de 38 de ani a murit și alți doi, în vârstă de 23, respectiv 30 de ani, au fost răniți, sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a părăsit drumul, a ajuns în șanț și apoi a lovit un copac.

Accidentul s-a produs în jurul orei 04:10, pe DJ 792, dinspre Seleuș spre Ineu.

Potrivit Poliției Arad, un bărbat de 38 de ani, din Pâncota, a condus mașina în care se mai aflau un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 23, amândoi din Pâncota.

„La km 28+872, într-o curbă periculoasă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, a intrat într-un șanț și ulterior în coliziune cu un arbore. În urma accidentului, șoferul a fost rănit grav, iar ocupanții ușor, toți fiind transportați la spital în vederea evaluării stării și acordării de îngrijiri medicale. În jurul orei 7:25, polițiștii au fost informați, de către personalul medical, că șoferul a decedat în urma leziunilor suferite”, transmite Poliția Arad.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident mort