x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în Prahova. Două persoane au decedat. Șoferul vinovat era căutat pentru viol

Accident mortal în Prahova. Două persoane au decedat. Șoferul vinovat era căutat pentru viol

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2023   •   17:15
Accident mortal în Prahova. Două persoane au decedat. Șoferul vinovat era căutat pentru viol
Sursa foto: ISU Prahova

Un șofer de 43 de ani a provocat, duminică, un accident mortal în Prahova. Două persoane au decedat. Bărbatul era căutat în Dâmbovița pentru viol.

În jurul orei 11.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii s-ar fi produs un accident, transmite IPJ Prahova. 

Din primele date reiese că un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcția Poienarii Burchii către Șirna, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

În urma accidentului au murit ambii șoferi iar un pasager de 19 ani a fost rănit și preluat ulterior de elicopterul SMURD.

Surse judiciare spun că bărbatul de 43 de ani era urmărit de polițiștii din Dâmbovița într-un caz de viol. Înainte de accident, acesta ar fi transmis familiei mesaje în care și-ar fi anunțat intenția de a se sinucide.

Conform IPJ Dâmbovița, vineri, polițiștii din Butimanu au fost sesizați de către o femeie din Ploiești cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost violată.

„Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Cornești, care s-ar fi sustras cercetărilor, fiind cautat de polițiști pentru desfășurarea activităților prevăzute de Codul de procedură penală”, a transmis Poliția Dâmbovița.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Accident mortal

×
Subiecte în articol: accident mortal prahova dămboviţa viol