x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident rutier grav. Un microbuz a intrat în copacii de pe un drum din Neamț: sunt doi morți și șapte răniți

Accident rutier grav. Un microbuz a intrat în copacii de pe un drum din Neamț: sunt doi morți și șapte răniți

23 Dec 2019   •   08:37
Accident rutier grav. Un microbuz a intrat în copacii de pe un drum din Neamț: sunt doi morți și șapte răniți
Sursa foto: Foto: Antena 3

Plan roșu de intervenție în Neamț, după ce un microbuz plin cu pasageri care venea din Londra și trebuia să ajungă în Vaslui a intrat în copacii de pe marginea drumului în dreptul localității Poenari, transmite Antena 3.

În urma impactului violent doi oameni au murit și alți șapte au fost răniți. Unul dintre pasageri este și acum în comă la spital.

Minute în șir s-au chinuit salvatorii să scoată victimele. Cel mai tânăr dintre pasageri avea 29 de ani, iar cel mai în vârstă 51 de ani. Toți călătorii erau bărbați și cel mai probabil se întorceau acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

 

Forţele de intervenţie au găsit, la faţa locului, un microbuz de pasageri care se izbise de mai mulţi arbori de pe marginea drumului.

"Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman - punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarceraţi. Şase victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman conştiente, cu policontuzii, iar o victimă este în comă cu traumatism cranio-facial sever. Alte două persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului", a precizat Irina Popa pentru Agerpres.

Toate victimele sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Microbuzul venea de la Londra şi se îndrepta către Vaslui.

La faţa locului, ISU Neamţ a intervenit cu un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi trei ambulanţe SMURD, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

De la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat, la faţa locului, patru echipaje.

×
Subiecte în articol: neamţ accident