x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil în Teleorman: Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

Accident teribil în Teleorman: Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

05 Oct 2019   •   11:43
Accident teribil în Teleorman: Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă

Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de şapte - opt metri, la marginea localităţii teleormănene Islaz.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a informat că accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieşirea din comuna Islaz către fluviul Dunărea.

Un tânăr de 20 de ani, din localitate, aflat la volanul unui autoturism, care se deplasa dinspre DJ 642 spre Dunăre, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a alunecat într-o râpă de aproximativ şapte - opt metri adâncime.

În accident au fost răniţi trei tineri cu vârste de 25 şi 26 de ani, pasageri din autoturism, toţi din comuna Islaz.

Victimele au fost preluate de echipajele de intervenţie sosite la faţa locului şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Teleorman, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. www.agerpres.ro

×