x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Plan Roșu de Intervenție: Accident cu numeroase victime în Teleorman

Plan Roșu de Intervenție: Accident cu numeroase victime în Teleorman

de Redacția Jurnalul    |    24 Apr 2023   •   11:59
Plan Roșu de Intervenție: Accident cu numeroase victime în Teleorman
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un accident a avut loc, luni, între un microbuz de transport persoane și un autoturism în județul Teleorman. Sunt 9 persoane implicate.

UPDATE În evenimentul rutier au fost implicate 9 persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 8 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Începând cu ora 11.52, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, potrivit IGSU.

Update: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. 

Stire initiala Accidentul s-a produs pe DN 6, la ieșire din Alexandria spre București).

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 9 persoane. La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic”, a informat ISU Teleorman.

Plan Rosu Teleorman

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident teleorman plan rosu 9 victime