x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Acţiune a Primăriei sectorului 4: 140 de persoane, evacuate pentru că locuiau fără forme legale

Acţiune a Primăriei sectorului 4: 140 de persoane, evacuate pentru că locuiau fără forme legale

19 Aug 2016   •   14:06
Acţiune a Primăriei sectorului 4: 140 de persoane, evacuate pentru că locuiau fără forme legale
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Poliţia Locală sector 4 a efectuat vineri controale la două imobile cu apartamente sociale, situate pe Aleea Nehoiu, urmând să fie evacuate 140 de persoane care locuiau fără forme legale în aceste blocuri aflate în administrarea autorităţii locale.

"100 de poliţişti locali şi reprezentanţi ai Poliţiei naţionale au descins de la primele ore ale dimineţii în cele două imobile de pe Aleea Nehoiu, efectuând verificări în 230 de unităţi locative. Cele 140 de persoane care locuiau ilegal au fost legitimate, urmând a fi demarate anchete în vederea demarării procedurilor de evacuare", se arată într-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Primăria sectorului 4.

Acţiunea vine în urma numeroaselor sesizări adresate primarului sectorului 4, Daniel Băluţă, prin care i se semnala faptul că în respectivele incinte locuiesc persoane care nu întrunesc condiţiile necesare impuse de lege, precizează comunicatul.

Totodată, conform sursei citate, vor fi adoptate măsuri administrative împotriva celor care subînchiriază unităţile care le-au fost repartizate ca locuinţă socială, conform Legii nr. 114/1996.

AGERPRES

×