x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Bistrița Năsăud! Accident între un autocar și un autoturism. Trei persoane au murit. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Alertă în Bistrița Năsăud! Accident între un autocar și un autoturism. Trei persoane au murit. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2023   •   18:10
Alertă în Bistrița Năsăud! Accident între un autocar și un autoturism. Trei persoane au murit. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud

Autoritățile din județul Bistrița Năsăud sunt în alertă în urma unui accident între un autocar cu zeci de persoane și un autoturism. Persoanele din autoturism sunt încarcarate.

Update Cum s-a putut produce accidentul din Bistrița-Năsăud

Poliția Bistrița-Năsăud vine cu precizări despre accidentul de pe Drumul Național 17C, la intrarea în localitatea Telciu. Victimele decedate erau din Suceava.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din județul Suceava, a intrat în coliziune cu un autocar care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 48 de ani, din Romuli.

Din impact, autorismul a fost proiectat în afara drumului.

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei persoane și rănirea unei persoane, toate din autoturism.

Șoferul mașinii, un pasager de 41 de ani și o pasageră de 20 de ani, din județul Suceava, au murit.

Un pasager în vârstă de 20 de ani a fost transportat la spital.

Traficul a fost blocat pentru aproximativ 2 ore. În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii dirijează circulația.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update Trei persoane au murit în accidentul din Bistrița-Năsăud. Coliziunea s-a produs, duminică seara, între un autocar cu zeci de persoane și un autoturism.

În urma evaluării medicale, au fost identificate 4 victime, ocupanții mașinii, dintre care 3 persoane decedate și 1 persoană care a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, dar nu a avut nevoie de transport la spital, informează IGSU.

 

 

Stire intiala Două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud intervin în localitatea Telciu, DN 17C, la un accident rutier produs între un autocar și un autorurism.

Din primele informații, persoanele din autoturism sunt încarcarate.

În autocar se aflau aproximativ 35 - 40 persoane care, din datele de până acum, nu au nevoie de îngrijiri medicale.

”Bistrița-Năsăud: accident rutier produs între un autoturism și un autocar, în localitatea Telciu 

Având în vedere numărul peroanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

La fața locului, au fost trimise 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanță de terapie intensivă mobilă, 4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe aparținând Serviciului Județean  de Ambulanță. 

Din primele informații, persoanele din autoturism sunt încarcerate, iar cele din autocar nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale. 

Misiunea este în dinamică”, anunță IGSU.

 

×
Subiecte în articol: accident autocar