x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambulanță, prinsă în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă!

Ambulanță, prinsă în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă!

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2023   •   09:30
Ambulanță, prinsă în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă!
Sursa foto: Hepta

Trei angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Buzău au sărit ieri pe fereastra mașinii de ambulanță, după ce au nimerit în mijlocul unui conflict armat.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit în mijlocul unei confruntări între două clanuri de romi, în timpul căreia au fost trase și focuri de armă. Cei trei angajați ai Ambulanței s-au speriat când au auzit împușcăturile și au sărit pe fereastră, pentru a scăpa cu viață.

Se pare că totul ar fi pornit de la fiica unui interlop, căsătorită recent cu un tânăr de aceeași etnie, a cărui familie locuiește într-un alt cartier al orașului.

Spiritele s-au încins atunci când tânăra soție ar fi fugit de la casa soțului și ar fi revenit la locuința părinților. Rudele soțului părăsit au mers, la orele amiezii, să-și ia soția acasă, cu forța.

Pentru a le face față atacatorilor, unul bărbat a tras mai multe focuri de armă neletală. Cu câteva minute înainte de acest incident, un echipaj de la Salvare sosise în vila interlopilor pentru a-i acorda primul ajutor.

Atunci când au auzit împușcăturile, medicul, asistentul și șoferul ambulanței s-au speriat și au sărit pe fereastră, potrivit stiridebuzau.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: confruntare ambulanta