x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ceartă și ameninţări cu cuţitul. Incident în orașul Hunedoara

Ceartă și ameninţări cu cuţitul. Incident în orașul Hunedoara

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   19:20
Ceartă și ameninţări cu cuţitul. Incident în orașul Hunedoara

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a luat la ceartă, miercuri după-amiază, cu un altul, atacându-l cu un cuțit și rănindu-l. Apoi, a amenințat cu cuțitul și alte persoane.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată că, pe bulevardul Traian, din Hunedoara, un bărbat ameninţă cu un cuțit persoanele din jurul său.

Polițiștii l-au identificat şi imobilizat pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara, lângă care au găsit un cuțit cu lama de aproximativ 40 cm.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri.

„Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul respectiv avut un conflict verbal cu un alt bărbat, pe care l-a amenințat și l-a tăiat la degetul arătător al mâinii stângi. După aceasta, bărbatul s-a deplasat la un autoturism parcat în apropiere și a proferat ameninţări cu acte de violenţă asupra unui alt bărbat, dar și asupra unui tânăr aflat în zonă. Ancheta polițiștilor este în desfăşurare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe și ameninţare”, informează IPJ Hunedoara.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: amenintari cutit Hunedoara