x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un angajat al Primăriei Timișoara, prins la copiat la examenul de evaluare. Folosea o cască de ureche

Un angajat al Primăriei Timișoara, prins la copiat la examenul de evaluare. Folosea o cască de ureche

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2024   •   23:45
Un angajat al Primăriei Timișoara, prins la copiat la examenul de evaluare. Folosea o cască de ureche

Un angajat al Primăriei Timișoara a fost prins, marți, în timp ce copia la un examen. Acesta folosea o cască, susține primarul Dominic Fritz.

„Azi am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeți în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei). Angajatul simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum sau ”, a scris marți pe Facebook Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Acesta a explicat că a început o reorganizare în primărie prin care vor fi eliminate 51 de posturi.

„Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări”, adaugă primarul.

El spune că este revoltat că trebuie să plătească „niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc din banii munciți de toți timișorenii”.

 

×
Subiecte în articol: angajat copiat