x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Aradul este înghițit de munții de gunoaie

Aradul este înghițit de munții de gunoaie

28 Apr 2018   •   15:20
Aradul este înghițit de munții de gunoaie

Schimbarea operatorului ce colectează deșeurile din Arad a dus la o situație de criză fără recedent în municipiu. Platformele gospodărești din cartiere au ajuns în doar patru zile să fie munți de gunoaie, tomberoanele zac de zile bune pline, fără ca cineva să vină să colecteze deșeurile, iar gunoiul de lângă puţinele tomberoane ridicate zece în continuare pe străzi. De la o zi la alta, Aradul riscă să se transforme într-un imens focar de infecție. Situația ne-a fost semnalată de zeci, sute de cititori, fie telefonic, fie prin intermediul mesajelor electronice, iar autoritățile au început să organizeze ședințe de urgență peste şedinţe de urgenţă.

Garda de mediu s-a pus şi ea în mişcare pe acest subiect, precum şi Direcţia de Sănătate Publică Arad – cea din urmă aplicând o amendă de 2.000 lei. În ceea ce privește, Garda de mediu, aceștia au dat un ultimatum companiei până sâmbătă, 28 aprilie, la ora 16.00 pentru a salubriza întreg orașul.

Miercuri, 25 aprilie, în doar două ore de control, Primăria a sancționat RETIM cu 20.600 lei pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale de către operatorul de salubrizare.

Citește mai mult AICI

×