x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Argeş: Bărbatul care a împuşcat un agent de securitate cu un pistol de tip "airsoft" a fost reţinut

Argeş: Bărbatul care a împuşcat un agent de securitate cu un pistol de tip "airsoft" a fost reţinut

01 Iul 2016   •   17:24
Argeş: Bărbatul care a împuşcat un agent de securitate cu un pistol de tip "airsoft" a fost reţinut
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Bărbatul care a împuşcat vineri un agent de securitate cu un pistol de tip "airsoft", în timp ce se afla la un ştrand din municipiul Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, după ce a fost audiat timp mai multe ore la Secţia 2 Poliţie din Piteşti.

Angajatul unei firme de securitate a fost împuşcat vineri de clientul unui ştrand din Piteşti cu un pistol de tip "airsoft", armă nesupusă autorizării, rănitul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs în urma unei altercaţii verbale izbucnite între client şi personalul de securitate, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Potrivit martorilor, clientul a ieşit iniţial din incinta ştrandului, apoi a revenit ţinând în mână pistolul, cu care a tras în aer şi către agenţii de ordine.

Unul dintre agenţii de securitate a fost atins de proiectile şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, bărbatul care a tras cu pistolul a fost dezarmat de un poliţist aflat în timpul liber, care era împreună cu copilul său la ştrand. AGERPRES

×